Berichten

Hier leest u het laatste nieuws, algemene berichten en aanvullende informatie over optredens en concerten.

Reclame maken voor Messiah en Joh Passion in Nijkerk

Op vrijdag 7 september tussen 15:00 en 20:00 is iedereen welkom in en om de bibliotheek op de Frieswijkstraat 99 in Nijkerk. Bezoekers van deze Uitmarkt krijgen een gratis voorproefje van wat er in het seizoen 2018-2019 in de gemeente te beleven is. Voices is hier natuurlijk om reclame te maken voor de Messiah en Johannes Pasion in de Kruiskerk in Nijkerk.

Persbericht 1
Persbericht 2

1e nieuwsbrief Voices

Eerste nieuwsbrief van Vocaal Ensemble Voices.
De allereerste nieuwsbrief van Vocaal Ensemble Voices is een feit. Best spannend. Een aantal maal per jaar zullen wij een zullen wij een nieuwsbrief sturen met aankondigingen voor concerten en optredens. Mogelijk worden in de toekomst ook interessante kortingscodes voor kaarten van concerten gegeven !

Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief ? Schrijf je dan direct in op de website !
Klik hier voor de nieuwsbrief

Buitenkerk Kampen

Een bijzonder concert in de Buitenkerk van Kampen. Nee geen tikfout, de Bovenkerk is een andere kerk dan de Buitenkerk, deze is gelegen aan de Buitennieuwstraat 101 in Kampen. Een prachtige akoestiek en het oudste Hinschorgel van Kampen. Bram Brandemann en het Vocaal ensemble Voices gaven een concert in deze kerk op 19 mei, met als thema kerkmuziek door de eeuwen heen. Met o.a. muziek van Allegri, Bach, Dvorkak, Wesley, Rutter, Andriessen.

Lees meer…

Concert Regenboogkerk

Vandaag concert gegeven in de Regenboorgkerk in Hilversum. Het was natuurlijk prachtig weer en daardoor was de opkomst iets minder groot dan we gewend zijn. Desondanks een mooi geheel van koormuziek door de eeuwen heen.

Crucifixion

2018 2-maal de Crucifixion uitvoert van John Stainer. Diependaalsekerk en de Wilhelminakerk stonden op het programma. 2 geweldige uitvoeringen Wybe Kooijmans achter het orgel en Sander de Jong als Tenor en Pim Philipse als Bariton.

Aankomende activiteiten

nov
25
zo
2018
14:30 Messiah Bussum @ Wilhelminakerk Bussum
Messiah Bussum @ Wilhelminakerk Bussum
nov 25 @ 14:30 – 17:00
Handel’s Messiah Vocaal ensemble Voices Wilhelminaconsort Onder leiding van Piet Philipse Programma: Händel – Messiah, HWV 56 Dit concert heeft een pauze Consumptie bij ticketprijs inbegrepen Wouter Groesz – Concertmeester Heleen Meijer – Sopraan Daniëlla[...]
dec
7
vr
2018
19:30 Messiah Nijkerk @ Kruiskerk Nijkerk
Messiah Nijkerk @ Kruiskerk Nijkerk
dec 7 @ 19:30 – 22:00
Handel’s Messiah Vocaal ensemble Voices Wilhelminaconsort Onder leiding van Piet Philipse Programma: Händel – Messiah, HWV 56 Dit concert heeft een pauze Wouter Groesz – Concertmeester Heleen Meijer – Sopraan Elsbeth Gerritsen – Alt Alan[...]