Berichten

Hier leest u het laatste nieuws, algemene berichten en aanvullende informatie over optredens en concerten.

Messiah Weesp

De laatste Messiah in Weesp voor dit jaar. In een goed gevulde kerk, die prachtig uitgelicht was. Een zeer indrukwekkende Messiah gehoord. Heel graag komen we in het voorjaar terug voor de Johannes Passion.

Reclame maken voor Messiah en Joh Passion in Nijkerk

Op vrijdag 7 september tussen 15:00 en 20:00 is iedereen welkom in en om de bibliotheek op de Frieswijkstraat 99 in Nijkerk. Bezoekers van deze Uitmarkt krijgen een gratis voorproefje van wat er in het seizoen 2018-2019 in de gemeente te beleven is. Voices is hier natuurlijk om reclame te maken voor de Messiah en Johannes Pasion in de Kruiskerk in Nijkerk.

Persbericht 1
Persbericht 2

1e nieuwsbrief Voices

Eerste nieuwsbrief van Vocaal Ensemble Voices.
De allereerste nieuwsbrief van Vocaal Ensemble Voices is een feit. Best spannend. Een aantal maal per jaar zullen wij een zullen wij een nieuwsbrief sturen met aankondigingen voor concerten en optredens. Mogelijk worden in de toekomst ook interessante kortingscodes voor kaarten van concerten gegeven !

Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief ? Schrijf je dan direct in op de website !
Klik hier voor de nieuwsbrief

Aankomende activiteiten

mrt
31
zo
2019
14:30 Johannes Passion Bussum @ Wilhelminkerk
Johannes Passion Bussum @ Wilhelminkerk
mrt 31 @ 14:30 – 17:00
Johannes Passion Vocaal ensemble Voices Wilhelminaconsort Onder leiding van Piet Philipse Programma: J.S. Bach – Johannes Passion BWV 245 Dit concert heeft een pauze Wouter Groesz – Concertmeester Heleen Meijer – Sopraan Marga Melerna –[...]